2019-05-28
姊妹淘最钟意就系去cafe坐低,慢慢倾 ,慢慢食,不停讲是非! 拣咗依家喺旺角嘅cafe地点非常方便!仲好体贴咁样选择咗几样出色嘅主菜做套餐,可以提供畀选择困难嘅我哋! 同埋提供咗唔少game, 但无一样吸引得过讲是非😆我哋叫咗两个套餐(包2杯36蚊饮品,过额补钱)、一杯饮品、一个小食拼盘同一客蒜蓉包!朋友点了水蜜桃梳打、热柠水! 好欣赏佢好环保地用咗可以循环用嘅环保饮管! 衬埋个饮品度都出奇地靓!呢杯系水蜜桃沙冰,Meun里面注明佢系有新鲜嘅水蜜桃喺里面嘅!成杯嘢饮都好香甜解渴!蒜蓉包 ~焗到好香脆!而且牛油同埋蒜蓉嘅量都非常多,好够味 !小食拼盘~ 坊间嘅小食拼盘通常都set好晒配搭,但呢度就好弹,喺小食类任拣五个项目!全部都系自己拣同钟意嘅嘢!啱哂心意!每一样小食都好别致, 每款三粒 ,咁啱我哋都系三个人 ,一人一粒啱啱好! 想highlight嘅系炸花枝丸,外脆内软!卡邦尼长通粉~ 坊间食嘅卡邦尼多数都会好creamy,食少少已经会滞, 反而呢度嘅卡邦尼全冇呢个感觉 ,酱汁啱啱好! 当中嘅烟肉碎非常香口,带起晒成个卡邦尼嘅味道!烟三文鱼南瓜汁意粉~ 南瓜汁非常香浓, 每一条意粉
烟三文鱼南瓜汁意粉~ 南瓜汁非常香浓, 每一条意粉都挂上汁 ,非常够味,十分推介!