2019-07-21 156 浏览
我地见将军澳中心开咗好多新食肆,差唔多每一间都试匀晒,唯独有一间我地长期都无去过,因为我地见佢门面装修奇怪,食物价钱唔平,同埋出面无咩人等。今日经过见佢做紧优惠,就谂住去试下啦,点知原来系一个超级大伏嚟㗎!!!首先佢假日午餐唔平,平均都100至到150蚊;但系份量就非常少,得个碟嘅一半多少少。我地叫咗个鸡胸黄姜炒饭,个饭无炒过,鸡胸无味,食完好似食咗飞机餐咁 😭。跟住原价64,优惠价28嘅半份安格斯牛三文治仲细过大家乐嘅下午茶size。最奇怪系佢嘅服务:我唔系话D侍应无礼貌,但真系好无记性,叫一样嘢要哎三次先记得,个日系星期日嘅三四点本身已经无咩人。总括嚟讲,今次嘅餐饮体验非常差,非常奇怪,希望佢地可以就住食物份量同味道,价钱同服务质素度好好改善,如果唔系我地都几难会再嚟。

2019-07-21