2022-10-13 74 浏览
今日同女朋友喺Times附近揾野食,食通天食到闷左,就去左隔一条街既登龙街揾到呢间Mr.K, 见到我最钟意既Pizza同炸鸡就即刻入去试下!卡位坐得好舒服,因为我都几大件,试过坐卡位真系「卡」住,都咪话唔尴尬😅睇下餐牌发现系手工芝士Pizza同意粉,即刻个丧食mode开左,就嗌左个二人餐,又有Pizza, 又有意粉,又有野饮,你都咪话唔正!口痕仲嗌多左2件韩式炸鸡,直情系爽呀!头盘先黎个凯撒沙律打个底,新鲜生菜,有芝士粉,蕃茄仔。Pizza嗌左烧烤派对芝加哥-酱汁good, 鸡肉嫩,重芝士,成条芝士拉丝咁拉左成呎长!钟情芝士既朋友一定满足😍意粉系-泡菜鱿鱼卡邦尼- 有泡菜辣味,岩大众口味,鱿鱼够鲶唔难咬,意粉要赞!有心之作!最后一定要大赞个炸鸡,嗌左蜜糖芥末同甜酸炸鸡,个皮炸得好脆,但又唔会好粉,鸡肉够嫩,同KXC冇得比;最紧要个汁,直情将韩国口味带左黎香港咁!二人餐叫埋炸鸡都唔使$600,如果食通天同等份量一定过呢个数!总结:地方就脚,用心制作,用料讲究,CP值高,完!

头盘先黎个凯撒沙律打个底,新鲜生菜,有芝士粉,蕃茄仔。
钟情芝士既朋友一定满足😍

总结:地方就脚,用心制作,用料讲究,CP值高,完!
2022-10-13
庆祝纪念