2020-12-14 2472 浏览
唔止好味,仲有一种好亲切嘅人情味。本身系book咗食dinner嘅,又系呢个波佳正苦封乜封7但封关,搞到要攞日假去食lunch。因为呢日系特别嘅日子,要同太太去食好嘢庆祝吓,就选择咗去食omakase,呢系系大角咀嘅武馆我系未去过嘅,睇今晚食消夜个女主持有讲过咪嚟试吓。坐位唔多,得10个位!师傅可以专❤D出品。食新鲜日本运嚟嘅刺生,师傅好有心机咁调咗唔同嘅酱汁嚟调高食物嘅鲜味,我有试过无点汁,点豉油,同点师傅整出嚟嘅酱汁食,真系会+200分。食吓饮吓,咁就坐咗两个钟。食客开始队酒比师父饮,气氛开始高涨。我都当然唔执输学吓敬翻杯比师傅饮啦,咁就开始同隔离枱吹吓水!吹吓先知个个都系翻头客,得我系第一次嚟!个个都赞呢度D食材新鲜,师傅有❤机,从未令佢哋失望过!唔怪得咁多熟客仔啦!今次埋单未计酒水都近4千,中价位!食物质素very good👍🏽无得弹!有样嘢要比like嘅系师傅会带动个气氛,令大部份食客会一齐吹吓水!令现场个气氛无咁静,呢D系小舖先做到嘅味道!
唔止好味,仲有一种好亲切嘅人情味。
坐位唔多,得10个位!师傅可以专❤D出品。
食吓饮吓,咁就坐咗两个钟。食客开始队酒比师父饮
,气氛开始高涨
2020-12-12
$2000 (午餐)
庆祝纪念
纪念日