临时约个fd同男友食饭, 个fd又有左, 所以就佢行街去左鸿星食饭好早6:30去到唔洗等就有位等齐人睇下有咩食, d set好似唔多抵, 但懒得谂就点左个4人用响螺set等半个钟, 上等一道菜, 响螺鸡炖翅, 味道一般等3个字, 上埋个鸡, ok之后..................过成个钟, 第3道菜都未上, 为有追下单举手个个待应都睇唔到, 成个字先有个埋黎, 仲同我地讲应该无咁耐之后上菜都系咁慢, 食完一道又系要等又唔识自动自觉收碟, 举手又系劲耐都无人理, 有人理话转头换碟, 等成个字都无收, 又要举第2次等到火都黎埋, 叫佢剩返4道菜连甜品一次上, 佢上齐菜已接近9点旁边几围都吉左我地大约半个钟ko所有菜, 打算走, 点知有个大陆游客由内厅走出黎逐枱问我地几点到, 食完未, 原来佢未到6点已经到, 食到将近9:45都未上完菜佢已经好有教养唔系拍枱嘈, 在场有人拍手支持佢, 包括我枱两个男士我都未试过食中餐食得仲耐过我去食法国菜而且我地仲要系叫set, 好多应该整定一叫就上食物质素不过不失, 绝对唔会令人回味, 依间鸿星已经比我blacklist以咁ge价钱食中菜+咁ge服务
好早6:30去到唔洗等就有位
等半个钟, 上等一道菜, 响螺鸡炖翅, 味道一般
等3个字, 上埋个鸡, ok

之后上菜都系咁慢, 食完一道又系要等

旁边几围都吉左
我都未试过食中餐食得仲耐过我去食法国菜

而且我地仲要系叫set, 好多应该整定一叫就上
以咁ge价钱食中菜+咁ge服务, 绝对物非所值

我正日去稻香食团年饭, 同表哥表姐一枱叫5xx set都好过佢, 系无饱参翅肚, 但食得好开心
可能真系多自由行唔休做, 但都唔系咁架, 海运间翡翠小笼包都唔会咁, 价钱仲公道
如果唔打算晒咁多时间去食饭, 真系唔好去依间野