2020-03-23
是L但 ($80)放工黎到呢间荷兰正饮下手工啤酒la, 因为我本身唔系好喜欢饮好甜既啤酒, 所以个bartender 就介绍左呢杯是L但俾我, 苦苦地但个麦味都好重, 但留意返其实个酒精浓度都俾普通既啤酒高🤨芝麻花生汤圆($118)呢杯系餐厅入面其中一杯signature cocktail, 好得意咁将芝麻整成为液体, 再放左一粒细细既汤圆落去做点缀, 估唔到都真系几好饮.所有想像到既味道都齐晒haha😛24小时慢煮伊比利亚叉烧,酒香狮头鹅肝配温泉蛋,香喷喷猪油捞饭 ($188) 呢个叉烧饭真系不得了😍😍完全估唔到一间酒吧可以整到咁好食既叉烧, 仲有鹅肝同一个温泉蛋拎黎陪衬住呢个猪油混饭.但邪恶得黎真系好好食, 十分推介🥰🥰😍好L正脆炸鸡配甜鸡酱 ($92)饮啤酒又点可以冇炸鸡呢, 但呢个炸鸡1D 都唔好求其, 炸得唔油,仲要D肉好嫰口, 好味!😋南乳西京式烧杏鲍菇配海苔玉子豆腐 炒羽衣甘蓝及烤松子仁 ($148)真系谂唔明餐厅边到可以买到个鸡脾咁大既杏鲍菇, 煮法特别得黎, 都真系好好食😍😍😍😍
芝麻花生汤圆($118)
好L正脆炸鸡配甜鸡酱 ($92)