下午茶时段经过崇洁街,咁啱见到新开嘅越南餐厅🍴夏天真系太热🥵,谂到越南啲捞檬酸爽肯定消暑开胃🤤仲有大大个餐牌写晒价钱食物🥘感觉很好👍餐厅环境:好干净&我同男朋友入到去第一个感觉系冷气🩵真系透心凉❄️食物方面:主食嗌左佢地嘅招牌河内烧猪肉捞檬!!$65蚊价钱真系超值✨好大碗~猪肉😋猪颈肉😎猪肉丸有啲香茅 整到啱啱味道好足 食落一啲都唔油腻 配合埋佢旁边既薄荷叶配合埋佢既酸甜汁汁 好快就食完😭😭配菜方面:我哋就叫左手工脆春卷,外皮好香脆🫔入面仲好足料架!🤩我以为可以一啖食完一条!点知大条到要分2啖食😋😋然后仲叫左个下龙湾手工墨鱼饼🍥,鲜甜之余又好Q弹😭😭,餐厅仲俾埋辣椒酱添!!男朋友配埋辣椒酱食,佢话真系有少少辣㗎😋😋,但系食落好满足💓💓饮品方面:夏天点都一定嗌冻饮㗎啦🤪所以我就拣咗杯芒果沙冰🥭,沙冰好足料😧!入边仲有百香果,唔会太酸,亦都唔会饮到太多冰,成杯都系好浓肉嘅芒果配合埋百香果!!大大杯真系抵到爆😭🥭我男朋友就拣咗越式特色冻青柠茶🍋呢个饮落去好清新🍋‍🟩,口感都好清甜!!比普通嘅柠茶仲加清!!整体嚟讲服务态度好好🥰价钱性价比都好高,环境干净卫生✨最紧要有个大大冷气😋食物质素都非常之
下午茶时段经过崇洁街,咁啱见到新开嘅越南餐厅🍴

整体嚟讲服务态度好好🥰价钱性价比都好高,环境干净卫生✨最紧要有个大大冷气😋食物质素都非常之好🧡超级推介😎😎
下午茶