2019-07-25
经过见到新都会见到敏华冰室🥴见咁多人排队咁就一于试吓啦经过见到啲商场广告成日推荐个销魂饭排队𠮶阵前边系有五个人 齐人先入座点知我哋企左2分钟都冇就入咗佢啦💫💫一坐低30秒都冇就有个阿姐走埋嚟问食咩啊?我哋啱啱坐低 睇吓先 之后佢一直企左系度咁就要搭枱嘅对面果两位都系坐低冇耐又问人哋食咩啊? 我哋大家一致觉得下一分钟都冇㖞坐低再过多40秒呀姐又问食咩啊🤮真系赶到呢个餐牌都未睇到食乜嘢就叫人哋落单太差呢个就系传说中嘅黯然销魂饭其实即系煎蛋加叉烧饭 加豉油😂首先讲只蛋系流心嘅 冇技巧可言第二叉烧 我叉烧系半肥瘦 所以唔会有过硬同过肥嘅问题 食落口系甜口嘅蜜汁叉烧 叉烧比5分俾3.5分啦😂 重点来了个饭系湿到不得了 真系唔知食紧咩差到你 本身个饭已经湿再加埋啲汁至于呢个所谓嘅杂扒饭😂得两样野要讲 个鸡扒个味道几好真嘅👍🏼猪扒 唔会硬吾会食到 食粉味👍🏼但个饭吾会有例外都系一样好湿😂 真系食茶记仲好过食佢😂😂
一坐低30秒都冇就有个阿姐走埋嚟问食咩啊?
我哋啱啱坐低 睇吓先 之后佢一直企左系度
再过多40秒呀姐又问食咩啊🤮