2020-04-30 1052 浏览
个朋友话想食日本嘢,但系又大食,所以就去咗食日式放题,嚟咗呢间满屋。唔知系咪以前食放题比较多,所以其实都充满期待,有返一定嘅期望。啲嘢食嚟得几快,环境都唔错,嘢饮嘅选择好多,不过食起上嚟慢慢就开始有啲问题😅整体上寿司都唔错嘅,但系鳗鱼寿司有啲怪怪地,同一时间,明太子蛋上面𠮶啲明太子酱好似有少少酸味,疑似过期,食完佢三个人都觉得有啲奇怪,所以都冇食落去另外一碟黎嘅鳗鱼味道都唔错还可以,好彩佢另外仲有一啲鸡翼呀或者其他炸物都几好味😂😂可惜鱼生冇影到相,其实普通嘅鱼生都还可以,系凡系虾嘅寿司同埋鱼生就唔多新鲜,就算佢个天妇罗都好,虾嘅天妇罗始终食落去有啲怪怪地,其他嘅天妇罗都几好味😂😂如果大家去,可能可以尝试避免下有关虾嘅嘢食,其他嘢都还可以㗎