2007-11-03
Book左位先见到openrice o甘多个喊. 有D惊.不过我系去食夜晚o既铁板烧的.入去发现都好多人下. 装修就好明显系旧式日本餐厅. 我地坐铁板烧台. 有大班人坐后面张台. 椅背靠椅背. 感觉好逼. 食期间亦觉好嘈. 有D系茶楼既感觉. 另外其实张台亦顶脚.后来听铁板烧师父讲下年应该会装修. 举脚赞成啦!! o甘既环境o甘o既价钱. 唔店.前菜(free) 有一小旧好甜既番薯. 海捷. 蟹柳蛋同一片鸭胸. 全部都几好食.三文鱼寿司: D肉好淋. 觉得唔系好新鲜. 峰寿司好食好多.蟹子沙律: 唔得! 太多沙律酱同埋较酸. 亦完全冇蟹柳味. 好似斋食青瓜沙律甘...铁板虾: 非常普通. 冇乜虾味.铁板澳洲牛柳薄烧: 唔够咸. 唔够荵.铁板杂菜: 非常普通. 唔够咸.铁板日本带子: 非常普通. 唔够味.服务都可以. 铁板烧师父同Waitress几好. 不过点解块铁板o甘黑? 系咪应该铲铲佢?!整体黎讲. o甘o既价钱. 唔值亦唔觉好食. 但又未至于一定唔会返黎食o甘差.
不过我系去食夜晚o既铁板烧的.
入去发现都好多人下. 装修就好明显系旧式日本餐厅.
铁板虾: 非常普通. 冇乜虾味.
铁板澳洲牛柳薄烧: 唔够咸. 唔够荵.
铁板杂菜: 非常普通. 唔够咸.
铁板日本带子: 非常普通. 唔够味.