2021-04-20 77 浏览
今日又系外卖日,咁岩行过湾仔瑞安中心见到呢间野只猪好得意,所以走埋去睇吓,点知原来系外卖烧味饭。但系呢一只烧味饭同我哋平时食开𠮶啲真系好唔同,佢门口个design show 埋个饭桶入面,原来佢分开两层,一层叉烧一层饭,都几吸晴。 于是同个同事买咗两碗加埋个小食嚟试吓本身想试柚香叉烧菜饭,可惜未够1:30已经卖晒,所以我哋叫咗一个辛麻味、一个焦蜜味黎试吓。一返到公司我哋急不及待食咗个小食先,个咖喱墨丸真系好好食!瑞士鸡翼同平时𠮶啲差唔多。至于个饭上面有一只温泉蛋,㓥开啲蛋浆捞埋啲叉烧同埋饭一齐食,真系非常之咁match!😍😍 啲叉烧又唔会好老唔韧,仲要岩岩好一羹菜饭加一粒叉烧放落口,好方便好正🙌🏻🙌🏻 可encore 🤟🏻

可encore 🤟🏻