2010-06-02
过左成个礼拜先得闲上来赞~~haha~ 不过真系好好味~~见呢间野得咁少赞, 要上来支持下先得~~~连老公大人都话好得~两个人主要想食海鲜,叫左:烧大元贝--- 两公婆都一致认为好好味~ 连汁都饮埋~!招牌广岛蚝汤--- 只蚝好鲜, 不过汤就有太多胡椒味, 但老公又好钟意~烧大头虾---本来想食10吋虎虾~ 不过因为休鱼期, 姐姐话冇货~ 要左大头虾~ 不过都好正好鲜甜蒜泥烧蚝6只--- 好味~! 羊仔架----- 呢个唔得~~ 太熟~鸡皮---- 好食!!! 再烧多一阵可能更好~ 烧白膳----超正!!! d 肉好肥美!!!烧大蘑菇---- 正~~ 好香~~如果可以淡dd 重好~~~烧牛仔肉--- 都几好~ 可以叫~烧黄花雀----因为好耐冇食而叫, 不过唔识食~ 老公大人讲完黄花雀的故事之后更加对食呢只野有点内疚..........最可惜因为我地好夜去到, 烧鲍鱼仔已经卖哂~ 下次一定早d 去食~顺带一提, 个waitress 姐姐好nice 又有礼貌又好cute ~~~ 可以比个最佳员工奖佢~~! (老公超钟意佢~!) 个老板都好好人~ 我地走既时候重比左张咭片我地tim~最唔得
两个人主要想食海鲜,叫左:
烧大元贝--- 两公婆都一致认为好好味~ 连汁都饮埋~!
蒜泥烧蚝6只--- 好味~!
羊仔架----- 呢个唔得~~ 太熟~
鸡皮---- 好食!!! 再烧多一阵可能更好~
烧白膳----超正!!! d 肉好肥美!!!
烧牛仔肉--- 都几好~ 可以叫~
最唔得系间野太细~ 多人去就未必坐到.....