2010-12-15
约了两个好耐无见的朋友, 想揾间可以坐得舒服啲, 同耐啲的cafe, 最后揾到呢间!呢间cafe同买衫的initial系有间, 佢有一半以上舖系买衫, 只有门口一角系cafe, 大约有9-10张枱啦! 矮矮的枱配梳化. 好舒服!我叫了呢个, 系openrice睇到. 不过我唔记得个名了. 但menu有图, 一望就会认得.超好味. 最钟意啲意粉有浓浓的汁, 食完成个意粉, 系想叫个饭捞埋啲汁. 真系好味.另一个fd叫了呢个. 菜饭. 都系唔记得个名. 去睇menu啦.试咗一啖, 都好味㖞! 不过个意粉好味啲. 我叫了呢杯饮品, 菠萝咩冰, 好好味, 好番浓菠萝味, 亦有奶味, 但唔会抢咗菠萝味.我啲fd叫了coffee, 佢哋都话ok.其实同样的食品, lunch time可以加少少钱做set, 但dinner就唔得. 所以lunch time去可能会抵啲.
试咗一啖, 都好味㖞! 不过个意粉好味啲.
我啲fd叫了coffee, 佢哋都话ok.