餐厅: Oh! My Dog!
资讯:

2017-03-24 1387 浏览
刚刚过了peak season,我同同事行远少少去食我之前想食好野。只系热狗嘅餐牌都有一版,太夸张。但系都系唔太平嘅。最后我叫左套歺有二小食或一小食一饮品。苹果沙律虽然唔系好多但生果新鲜好味味。最尾我唔系选择热狗,我叫咗美式汉堡。牛肉好多汁,蘑菇好香口,可惜份量太少,一啲都唔够饱。相反我同事嘅芝士热狗就好大条,我见到都好想食,睇个样都觉得佢好食啲,如果下次有机会我会试吓佢哋嘅招牌热狗。因为唔够饱嘅关系,我去隔离买肠粉食🙁
只系热狗嘅餐牌都有一版,太夸张。但系都系唔太平嘅。
最后我叫左套歺有二小食或一小食一饮品。
苹果沙律虽然唔系好多但生果新鲜好味味。
因为唔够饱嘅关系,我去隔离买肠粉食🙁