2019-11-22 117 浏览
●半半鸡 韩国甜辣酱+蜂蜜牛油 ($188)●又返兜我最钟意嘅韩国舖头😍一日未试晒佢个menu我仲系会keep住去~ 佢嘅炸鸡真系非常出色🤩因为腌得入味之余酱汁嘅份量都好慷慨 唔会冇晒啲汁/炸到变干/摆耐咗有油益味同埋件件都劲大旧😍啖啖肉🤩爆晒汁🥰juicy af 😭😭🐷🐷🐷●蟹三式 ($72)●有蟹膏蟹肉蟹子 有好多蟹膏 够捞匀成碗饭😍😍😍😍😍😍仲系有浓浓嘅蟹膏香 用铁锅上所以仲会有饭焦添~ 所以食快啲!食得太慢就会痴住晒锅底㗎喇~🐷🐷🐷●海鲜煎饼 ($78)●食韩国菜怎么不食这个 大份得嚟 海鲜份量都好多 块块都有 唔会太多薯粉搞到好济~🐷🐷🐷●酱油年糕+粉丝 ($55)●几欣赏佢年糕同粉丝煮得入味之余亦都唔会失去原有q弹嘅口感~同埋佢嘅酱油咸甜打得好好有味之余亦都唔会一味死咸 甜中和左个未所以
●半半鸡 韩国甜辣酱+蜂蜜牛油 ($188)●

同埋件件都劲大旧😍啖啖肉🤩爆晒汁🥰juicy af 😭😭