2017-12-14
今次系第2次食,上次系试深水埗分店,食过后深感平、靓、正,款式又多!今次再去北角分店踩踩场。星期日黄昏,已经好早去到(下午5:30),门口竟然已经有几十人等紧位😥6点钟终于入到去😎2个人叫左好多野食😋😋仲加左每人$12任饮,都系基本嘅汽水、咖啡、朱古力、美禄。狂饮热朱古力,想唔肥都几难🤣Pizza虽然只系最普通的材料,但都够热,味道几好!野菌意大利饭$19加左2条肠,呢种肠系juicy𠮶种,好味!蒜蓉焗田螺,好多蒜蓉😍好香😍焗羊架,三十几蚊2件,唔会好膻,好好味,性价比非常高👍又到左叫甜品嘅时候,今次叫左香浓朱古力冰雪蛋糕,冻冰冰,朱古力味好浓,似雪糕feel,入口半溶化时感觉好滑!不过我都系比较喜欢上次喺深水埗分店叫嘅榛子脆饼冰雪蛋糕,同样系口感一流,中间脆饼脆脆甜甜,同埋个榛子味好突出,甜度适中!真系好出色!好好嘅味觉享受☺️☺️埋单无加一,2人夹埋都唔使$200,呢餐真系好味又抵食😋边个话平野无好🤣
Pizza虽然只系最普通的材料,但都够热,味道几好!
野菌意大利饭
$19加左2条肠,呢种肠系juicy𠮶种,好味!
蒜蓉焗田螺,好多蒜蓉😍好香😍
焗羊架,三十几蚊2件,唔会好膻,好好味,性价比非常高👍