2024-12-09 172 浏览
泰国菜一定要食呢间!佢哋嘅食物质素真系非常之高!通常我食泰国菜都会觉得佢哋嘅味道都好食但系就冇我𠮶种钟意嘅口感!例如佢哋嘅咖喱蟹都系一定要食!呢间餐厅喺太子花园街𠮶边近酒吧街好容易揾到!地理位置都相当方便! 呢间餐厅嘅设计非常之时尚、俾人觉得好似一种地标嘅感觉、重点系装修超靓、再加上四周围嘅位置都入唔同嘅装饰我最钟意就系入面花花墙加蝴蝶造型真系非常之有艺术感!同朋友叫咗个泰国嘅套餐:招牌咖喱蟹套餐拼蒜蓉法包四件:呢个招牌咖喱系真系必食!除咗蟹肉爆棚之外!连蟹钳、蟹盖都充满蟹肉!重点系只蟹都好大只好抵食!佢既咖哩当然唔使讲!非常之开胃同埋做得好出色!冬阴功汤:呢个系我觉得第二个必须要嗌嘅!非常之足料total有两只大嘅大头虾!仲要切开咗一半方便进食!好抵赞!冬阴功够酸先好食!飞天通菜马拉盏:马拉盏炒通菜本身已经好好食!再加上加蒜蓉嘅感觉更加出众!甜品拣咗:原个蜜瓜沙冰椰汁西米糕四件呢两款系我觉得最好食嘅甜品、蜜瓜沙冰香甜,沙冰绵滑!影相打卡一流!泰聚太子花园街239号b铺

同朋友叫咗个泰国嘅套餐:

招牌咖喱蟹套餐拼蒜蓉法包四件: