2011-10-04
位置不是好近地铁站行左不少路才去到,7点半去到全场爆满,带我地坐一个比较入的位。1. 个冷气一直直吹住我个头,完全影响食欲,有好多位置都系对正个冷气,设计很差2. 寿司要抢,坐得远的个个都閙,除非你好彩坐正师傅出寿司个位,否则一定比坐前面的顾客抢晒,我隔离个男人仲行去前面位置抢寿司,实在太令人惊讶,后来终于明白点解要甘,因为我地坐左20分钟都无野食,想食的全部比前面的食客攞晒,最激气系见住上左几碟,去到我地度全部无晒,好过分,次次都系甘。同埋好多次条寿司带已经无野食(转左几十次都系个d无人食的寿司),d师傅又无野做(见住2个师傅都真系无野做)都唔整d寿司出黎!3. 食材不是很新鲜,系台湾食过都可以接受,但香港呢间岩岩整出黎的都唔系好新鲜4. 争鲜外卖店d寿司都好过堂食5. d三文鱼好难食,又细块6. 食左个用蛋包住的寿司卷,超级难食,都唔系蛋味,好古怪7. 唯一比较可以接受的系军舰寿司最后等左好耐都无野岩食,未食饱都走人
4. 争鲜外卖店d寿司都好过堂食
5. d三文鱼好难食,又细块
6. 食左个用蛋包住的寿司卷,超级难食,都唔系蛋味,好古怪
7. 唯一比较可以接受的系军舰寿司
最后等左好耐都无野岩食,未食饱都走人