餐厅: 温野菜 (海港城)
资讯:

2022-04-18 1214 浏览
已经唔系第一次嚟食次次食亲都会觉得性价比好高真系超级正👍🏻👍🏻👍🏻我第一次食嘅时候系食晚餐𠮶阵时人均都要$300 至 $400𠮶阵时就觉得都几贵有一次中午经过又好想食就照入咗去叫然后发现咗佢哋嘅午市套餐真系好抵食为返好似$200左右入边嘅用料食材真系好高质枱面上嘅嘢食都只不过系2人份仲有其余嘅放咗喺另一边因为唔够位🤣因为卫生问题真系好钟意单人锅除咗干净啲之外仲可以选择自己喜欢嘅汤底我自己钟意食辣就拣咗个辣嘅汤底🌶屋企人就拣咗寿喜烧都话十分唔错每个人午市套餐都会包括三碟肉类我自己当然就一定拣牛肉佢会有三个部位三款全部肉质都会好好 唔系平时出去食开嘅劣质肥牛🐂另外就会一盘新鲜蔬菜🥬仲要有几款 全部嘅蔬菜都系日本蔬菜食落去真系十分香甜同平时食开嘅真系唔同另外仲有丸类每一次都唔同今次食嘅系Wasabi猪肉丸好特别亦都好食👍🏻👍🏻👍🏻最后仲会配一个乌冬或者饭打边炉当然要食乌冬啦🤣真系超级好食十分推介🤤🤤🤤
已经唔系第一次嚟食
次次食亲都会觉得性价比好高