2011-10-21 264 浏览
前日睇饮食男X介绍呢间鱼锅,见佢开到零晨4:00am,又可以放的台系出铺外面食,因为我最喜欢零晨同友人一起踩单车去找消夜吃,当然要有些特色的,可以坐街边就更是一流,深夜时坐街边吃消夜真是很有风味的,就因为这原因所以不大好辣而且要踩很远水路(西环去筲箕湾)我也决定一试这鱼锅。先讲服务,好有礼貌,问佢餐牌的野会详细答你唔会赶住走左去,又会主动帮我加汤,我当时都食到八成同佢讲唔洗加咁多佢话无所谓加外的慢慢滚坐下啰。食物我得两个人叫左好小野,一个乌江鱼锅小辣(细),一碟鹅肠,一碟菜,鱼锅好多鱼好滑仲有的牙菜同菇,汤都好鲜甜有小小麻同辣,鹅肠同菜无乜特别,加多四罐可乐 totel $201落楼。

2011-10-20
$100 (宵夜)