2024-07-05 41 浏览
中上环成为近排游客嘅深度游热点,都唔系冇原因,因为行下行下你就会发觉一啲新嘅景点同埋餐厅美食😌 就好似今日我经过上环荷里活道203-205地舖呢间<Harbour Joe>,就俾个装修吸引咗我,一间喺斜路嘅cafe真系好有特色,咖啡嘅香味喺门口都闻得到😎Cafe里面都好舒服,佢哋冲咖啡嘅位置同埋装住唔同烘焙产品嘅展示柜都好吸睛😍 座位全落地玻璃,天然采光度十足🫶🏻 Lunch Set包一份意粉+一杯精品咖啡(Black or Milk Coffee),都系88蚊🫶🏻 咖啡由本地烘焙😎🌟Harbour Joe House Salad (Caesar Dressing) + 烟三文鱼蔬菜新鲜爽脆,已经平均拌好凯撒沙律酱,加20蚊嘅烟三文鱼份量都唔少,味道唔错🫶🏻🌟Coconut Black加配嘅咖啡Coconut Black,相当推荐😍😍double espresso加埋椰青水再加埋薄荷糖浆,清凉嘅感觉,暑气全消😌🌟All Day Breakfast除咗大啡菇,炒蛋,烟肉等,啲配菜都几有特色,好似甜薯,牛肉肠同埋墨鱼汁肠,出面都好少食到,味道相当唔错👍🌟Single Ori

🌟Coconut Black
🌟All Day Breakfast
🌟Single Origin Chocolate
单一产地嘅朱古力( 尼加拉瓜75%) 味道几特别,朱古力味系带少少酸性,唔算甜,所以朱古力味系好出,真正钟意饮朱古力嘅人应该好钟意🥰
除堂食以外,Lunch set 外卖自取于11:30至12:30 , 可享有10%Off🫶🏻 而所有 lunch set 都可以于 网上外卖平台 order😬 Harbou Joe亦有提供 Breakfast,Afternoon Tea,Wine set同Happy Hour Set以及本地手造蛋糕,即系话你几点嚟都有好嘢食好嘢饮😬😬 呢度嘢食味道都唔错,饮品直情系掂😎真心推介🫶🏻
2024-06-29