2021-04-25
🍽 15种一日野菜咖喱饭 $65 +溏心蛋🥚 $8🍽 (免收加一服务费)👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀🤩My eyes好努力数咗几次确认有冇15种野菜!有几厚身大块嘅薯仔🥔、车厘茄、翠玉瓜、煎到少少㶶㶶地表面黑哂嘅豆角🤔、好淋嘅洋葱🧅、我不会摆入口嘅嘅红萝卜🥕🤢、只得各一块嘅红黄绿椒🫑、好淋好索味嘅南瓜、茄子🍆同西兰花🥦、无咩调味嘅椰菜花、微微炸过嘅莲藕、西芹。材料相当丰富但建议就红萝卜不要俾三块我可说是好浪费食物~~🥲🙇🏿♀️👍🏻咖喱是日式口味比较偏甜配上粟米南瓜饭食到粟米粒粒几有趣😚不过溏心蛋就得半只且味道无咩特别~📝 整体就是正常普通的好食。不算太特别不用特别前来光顾,经过可以试试,常驻鲗鱼涌就可以做饭堂~之前试过猪软骨都几好味不过都不太惊喜🥸(6.5/10)
👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀