2020-06-11 457 浏览
沾面求求其其无分粗幼唔紧要(唔系我钟意嘅粗度,但哩D嘢因人而异)。但真系真系唔知食咗咩个汤完全挂唔到个面,成件事好似..明明一齐食但感觉分开咗食咁。无念过个普普通通嘅炸鸡都好食过拉面同沾面(其实炸鸡就好难整得唔好食....) 个两条菜又好似多余,又唔系靓,食落又哭(火箭菜)食到好累唔知大家有无试过汤底浓,但又好似无味咁?个拉面汤底就系咁,有咸味但本身猪骨嘅味道就感受唔到,好似夹硬将佢整到有味咁。叉烧可见下图确实太肥,而且得一块。最后好似为填饱个肚而食拉面咁。任何一间略有名气嘅拉面店都好食过哩碗成餐饭都食到好无奈...你见个餐牌都几多选择架,但质素差,再多选择都唔想再去......同埋间舖分开两边,店员未必会系你个边,点单/埋单需要等一阵

唔知大家有无试过汤底浓,但又好似无味咁?
成餐饭都食到好无奈...

2020-04-16