2019-08-26 258 浏览
𠮶日我哋去到7-Eleven,夜麻麻冇嘢食,冇办法啦7–11都顶住先啦,同女人一样!好一餐唔好又一餐!我就唔系好诈型,但我写食评出嚟我真系希望美心,唔使落咁多番茄同红萝卜,个个都攞嚟抌好浪费,你可以试吓将佢咬埋变汁,大家就唔使拣晒出嚟叼垃圾,菠萝可以留返。我写过食评出嚟我真系希望,可以减少浪费。味道尚算可以,讲真价钱都唔平,仲要企喺度食,连罐嘢饮都要50大元。仲要企喺度....不过都好好以前系好恐怖好难食,而家尚算马马虎虎可以啦。但真系番茄同红萝卜唔使咁多,浪费钱浪费资源最后值得一提嘅系温泉蛋同台湾同日本唔撑得远,但Seven嘅饭团,真系几难食,叫𠮶啲制作人去台湾去日本试吓!