2018-09-22
今日打算带个外籍朋友去午餐!谂左好耐有边度可以有景睇又好味!谂谂吓不如去the sky boss!之前去过一次食4人午餐!好好味😋又够饱!有靓view🏙食物质素很好!点解今次想写过食评,因为真系好有意外,服务质素太好啦!要赞一下!我哋大约下午2:45去到,没有窗边枱本来有点失望,但是隔了10分钟左右,我们还没有点食物,在角落头的人客走了,餐厅经理竟然主动走过来问我们想不想转去窗口位,我当然想啦!之后我们落单,点了五款点心!虾饺一客4件,蚂蚁上树饺一客3件,松露脆皮猪🐷一客3件,XO酱煎萝卜糕,蜜饯风鳝球其实食点心最怕就系份量太大,有时候真的只想每款食一件!今日令我最开心嘅事,系经理又走埋黎问可能见我地得两个人,不如帮你们改为👇🏾虾饺一客2件,蚂蚁上树饺一客2件,松露脆皮猪🐷一客2件,XO酱煎萝卜糕,蜜饯风鳝球能够改到嘅,便帮我们改!其实我们食点心价钱一啲都唔贵,但有咁高嘅服务水准,我真的很意外!很开心!真心多谢他们!现在有心的人不多!
之后我们落单,点了五款点心!
其实食点心最怕就系份量太大,有时候真的只想每款食一件!
今日令我最开心嘅事,系经理又走埋黎问
可能见我地得两个人,不如帮你们改为
👇🏾
能够改到嘅,便帮我们改!
真心多谢他们!
现在有心的人不多!