2020-06-06
今时今日有宠物系餐厅入面的确好吸引钟意动物,而又吾可以系屋但养既我地,上次去左间有柴犬既餐厅,今次去猫猫cafe去亲旅行都想去睇睇其他国家既猫猫cafe,但系总系无时间去到,终于今次可以去睇睇猫猫又食下好野了今次揾到呢间系因为我地想去比较近既黄店,而且见到好多人po猫猫既相,我首先比猫猫吸引到,去到再睇睇有咩岩食坐低之后的确系见到好几只猫猫,好得意啊~噜了好一阵之后,我地先谂到要食咩~我就叫左个法式黑松露烩饭,食落又有我钟意既gas味,又要芝士味,呢种湿湿地,又拉点芝士丝,再加上软硬适中的饭,食落的确吾错,份量都好足,食食下好饱肥,满足感十足。朋友就叫左个日式咖哩滑蛋芝士饭,睇落都吾错。我地仲叫左个小食share,最后仲叫左个甜品,我就叫左个心太软,幅画画得吾错~黄店无误,食落都吾错,下次再黎可以食过