2007-04-22 5 浏览
来个二人tea buffet, 估唔到可以咁多人. 由入面摆到出出面, 总之有空既地方都放哂台. 直接影响的, 是拿食物大排长龙, 把本来已经不算阔的食物走廊挤过水泄不通. 还好彩, 3点钟开始的buffet, 我们迟到3点半才到达, 避过了头半小时的撕杀景像. 我们又是一早订了窗口位, 所以食游艇会景还算不错. 食物方面, 每样都是较平价的,款式都算多, 但味道真系麻麻. 寿司,热盘不提也罢. 当中好味的只有烤鸡和芒果布甸蛋糕. 饱系一定会饱, 但由肚饿到进食到饱的过程中, 完全没有丁点儿幸福的感觉. 食物相真系欠奉, 影唔落手. 就拿张食景的吧! 服务真差, 我们台子已经有三只旧碟子, 服务员明明见到都冇收. 到我出去攞野食返到黎再要自己行返出去叫人收碟. 食咁耐自助餐真系第一次. 总结, 如果唔系坐系窗口位有d野望下咁倾下计, 食d咁既野坐系出面人堆中真系攞苦来辛.