2021-06-17
Lunch time 同同事去到大尾督,成日食西餐同泰菜,今次就去试下日本野火柴盒系巴士站方向行过去,望向餐厅就见到成栋建筑物真系同佢个名一样,又长又窄今日中午比较热,waiter 哥哥好好人安排左近冷风机既位置俾我地坐。 重好贴心上左冻饮俾我地先。我地点左冷泡桃味冻乌龙,冷泡苹果味冻乌龙;佢地推介既炸牛蒡配蜜糖;鸡白汤拉面配炸鸡件,中华沙律&抹茶蕨饼;海鲜大阪烧杯冻饮完全上得岩时候,透心凉又唔会太甜炸牛蒡就第一次食,唔油嫁wor,配蜜糖又几夹。如果送啤酒就更加好啦,不过阵间要番工拉面方面,木耳丝同葱正常,汤几特别,面好弹牙,鸡件好好食,好新鲜下;大阪烧佢地已经预先切开左8份,方便开心share,同埋裹面居然有萝卜粒成餐都好健康咁!餐厅环境布置几靓,枱同枱之间唔会太埋,重见到餐厅既细心位,就系放定左个篮俾你放低个袋如果朝早黎重会好清楚望到外面既湖景添!
我地点左冷泡桃味冻乌龙,冷泡苹果味冻乌龙;
佢地推介既炸牛蒡配蜜糖;
鸡白汤拉面配炸鸡件,中华沙律&抹茶蕨饼;
海鲜大阪烧
杯冻饮完全上得岩时候,透心凉又唔会太甜
成餐都好健康咁!
如果朝早黎重会好清楚望到外面既湖景添!