2020-01-10 96 浏览
#Samsameatwithu早个星期系我同男朋友既周年纪念,佢就帮我拣左一间超高质素既餐厅庆祝,以表示佢高度重视我哋嘅纪念日🥳一入到去,就算满哂座,侍应都帮我地处理好所有野,全部都好有礼貌好细心,就算我临时转order,佢地都无比面色,仲好温柔🥺帕马臣芝士蒜香黑松露薯条🍟一上枱就闻到超大浸黑松露嘅味,超多芝士碎系薯条面,差唔多完全覆盖晒啲薯条,薯条外脆内软,每一啖都有黑松露既味,超正,啱晒钟意食黑松露嘅我呀!!香烤鸡中翼🐥呢个烧鸡翼超好食,个皮超趣,鸡肉超多肉汁,又柔嫩又滑,真系可以encore再encore啊!主菜我哋就叫咗两个Set Dinner:烤150天谷饲澳洲黑安格斯肉眼牛扒8安士🐂佢配埋蒜香嫩菠菜,灵芝菇,薯条,够哂饱肚!牛扒仲配上餐厅独有嘅红酒烧汁,正啊!一上枱,我order既五成熟岩岩好,牛扒好林身,牛扒配上芥茉,系我最钟意嘅食法,唔会太油腻,完全中和哂!安格斯牛肉芝士汉堡-烟肉煎蛋🍔汉堡分量超多,一个女仔应该食唔晒,汉堡扒有得拣几成熟, 我哋拣咗六成熟,汉堡扒嘅油份有dd腥,可能汉堡扒要8成熟就最正啦, 但佢既肉汁非常多,入边有鸡蛋蕃茄芝士烟肉牛扒,食落口感超丰富!
#Samsameatwithu

帕马臣芝士蒜香黑松露薯条🍟