2022-07-20 63 浏览
呢排天气真系好热🔥最啱就系食日本嘢,今日去开MegaBox行街见到呢个爆丼屋,见到个Menu好吸引所以就入去试吓啦我哋见到好多选择,真系选择困难症发作🤣最后我哋拣咗四重火山盛丼同重量级烧牛扒盛丼每个丼都会配一碗面豉汤,而呢一个面豉汤一啲都唔hea,仲好足料,有海带、白萝卜、牛肉,牛肉仲好淋👍🏻四重火山盛丼:包括有拖罗蓉、三文鱼籽、蟹肉、海胆,满足选择困难症嘅我🙈中间嘅拖罗蓉高到好似一个火山咁,而其他料就响周围就嚟满泻咁🙈海胆好creamy,拖罗蓉入口即溶,鱼籽咸香,真系好好味🥰重量级烧牛扒盛丼:超多牛肉!要放响个碟仔先至可以食到😂牛肉好软淋、好juicy,仲有胡椒嘅香。配搭店家自制嘅酱汁好好味,一啲都唔觉得腻

面豉汤

重量级烧牛扒盛丼