2024-08-04 1420 浏览
今日星期日去到边间酒楼都排长队,本身想行多几步路去另一间食,行过马路就见到呢间冇人排队就上去试下。未食过咁厚嘅肠粉,仲好似未整熟咁,入面仲系粉嘅,肉有味,咬咗一啖,同屋企人齐齐话难食,中伏。点心啲肉唔新鲜,有雪味同酸味,食唔落口。腐皮好硬同干,咬唔郁。而且唔知落单混乱定系当我水鱼,明明落咗几个午市优惠,后尾又加咗几个正价点心,埋单嘅时候只计咗两个点心优惠。算,当我懒,交学费。招呼我哋嘅楼面姐姐态度ok,可能新嚟嘅比较客气,不过收银态度就差,唔想再讲佢最离谱嘅就系,佢嘅厕所就咁敞开对住食厅,冇个门隔开划分区域,好似开放式咁,不过好彩个个隔间有门,唔系嘅话食嘢又睇嘢。离食嘢嘅大厅又特别近喔,如果唔系有人去厕所我都唔敢相信𠮶个位系厕所,我哋成班人就一边食嘢一边欣赏啲客上厕所来来又去去我第一次特登上网俾负评,真系忍唔到,顶唔顺呢间嘢
我第一次特登上网俾负评,真系忍唔到,顶唔顺呢间嘢