2011-02-12 15 浏览
话说一班人去庆生,3日前就book 定10个位啦我话可能会带蛋糕,问个经理会唔会额外收费,经理先生--> 我 --> 我地只会帮你雪住先,唔会切,所以唔会收费 very good then,,,, 放题限时2小时,如果你地要食蛋糕的话, 要确保你地自己够时间,够钟就要交枱 下....咁我地会尽快嫁啦,唔该晒好,话咁快就当日啦,经理先生打尼confirm 啦 唔好意思呀,我原本book 左10个, 如果到时多左一两个你地会唔会有位比我? 因为你book 系book 10位, 所以我地只可以比10个位你, 多左人的话,就要你地自己逼 咁我E+同你 book 多2个? 可以,但到时无论你人数几多,我都会收你最少12人ge 人头费 下?!咁我唔够人埋蚀比你!? 咁你自己谂下啦...同埋提提你,booking 只会帮你hold 5 分钟, 请你地预早D到 你同我hold 5分钟,咁我同你book 尼做咩?!!? 唔好意思啦咁因为朋友生日而且人多,真系好难转,唯有死死下都帮衬佢点知原来仲可以再衰D 13个人逼10个位,见我地逼到死都唔理食
话说一班人去庆生,3日前就book 定10个位啦

我话可能会带蛋糕,问个经理会唔会额外收费,
经理先生-->
我 -->

我地只会帮你雪住先,唔会切,所以唔会收费
very good then,,,,
放题限时2小时,如果你地要食蛋糕的话,
要确保你地自己够时间,够钟就要交枱
下....咁我地会尽快嫁啦,唔该晒

好,话咁快就当日啦,经理先生打尼confirm 啦

咁我E+同你 book 多2个?
下?!咁我唔够人埋蚀比你!?
你同我hold 5分钟,咁我同你book 尼做咩?!!?

唔好意思啦咁

因为朋友生日而且人多,真系好难转,唯有死死下都帮衬佢
点知原来仲可以再衰D

13个人逼10个位,见我地逼到死都唔理
食左1.5钟就同我地讲last order
(但我地有2位迟到ge 朋友只系坐底左冇耐 =.= )
临5分钟叫我地找数
找完钱仲要惊死我地唔走,加多句
麻烦你地坐多5分钟就好离开啦

。真。系。好。好。嘢。

不过咁,
佢地上菜真系好快
同埋比到足,画10件就尼足10件

唔太好食,款又唔太多

经理先生态度差到极点, 食到一肚火 ,比龙肉我都吞唔落啦

2011-01-31
庆祝纪念