2019-02-12
新年前约埋d几个同事去食团年饭,大家都钟意打边边,所以就约埋去一锅丰,嚟个边炉团年之夜!团年饭食豪少少,鲍鱼套餐都系218 / 人,非常抵食!当然再食得豪d ,可以食象拔蚌套餐,都系268/人酱汁选择贵精唔贵多,一般既配料都有,例如沙茶酱,辣辣粒,蒜蓉等。。。免费任食选择都几多,连肥牛都有两款,如果想食得豪d ,可以加$28任食刺身,不过我哋都系留返d空间食海鲜同其他配料!饮品柜主打韩式饮品,除此之外仲有各式啤酒同汽水供应,我比较喜欢饮蜂蜜雪梨茶!少少甜,又有少少雪梨既果肉!今晚有人唔食得辣,我哋叫既蕃茄汤底好快送到,香喷喷既蕃茄味,用嚟滚海鲜就最好不过!鲍鱼海鲜拼盘好快送到,除了鲍鱼外,仲有兰花蚌,东风螺,马刀贝,蚝,斑片,带子等。。真系非常丰富!感觉真系好抵食!除了海鲜拼盘外,其他配料都几吸引,特别要赞任食既配料都跟落单既数量送到,叫左几转都无漏单,值得一赞!特别推介几脆口又唔油腻既响铃,索晒d 蕃茄汤汁嚟食就啱晒!仲有啖啖肉嫩滑既鲜鸡件,都系我心水推介!除了海鲜拼盘,配料不俗外,饭后甜品同样惊喜,有自助既软雪糕供大家享用! 仲有朱古力碎,棉花糖粒等配料可以捞出一杯特色既新地!唔食
特别推介几脆口又唔油腻既响铃,索晒d 蕃茄汤汁嚟食就啱晒!
仲有啖啖肉嫩滑既鲜鸡件,都系我心水推介!
唔食软雪糕都仲有雪糕,雪条同雪米糍拣,200 几蚊有咁多野食,呢餐团年边炉真系食到我哋好饱!好满足! 希望猪年我哋可以继续咁满足!