2022-04-30
前排去开时代广场,食过呢间嘢真系好正👍🏻⭕️烤牛肉蛋包饭:真心喺香港好难食到咁正宗嘅蛋包饭,仲要有专人帮你切开🥰🥰,个牛肉仲劲入味⭕️青口海鲜炒年糕:我自己就劲钟意佢个汁,超级浓郁,仲有少少蔬菜粒,同埋个年糕劲特别,唔系平时食开嘅一条条,好特别咁嘅🤣⭕️韩式猪手沙律:猪手配埋沙律菜一齐食,唔会感觉好肥腻,仲有猪手唔会劲肥👍🏻💯⭕️韩式炸鸡(无骨半份):个炸鸡都劲正,超级趣口,仲配有年糕同埋薯条⭕️韩式杂莓牛角包窝夫:窝夫真系新鲜制作,上到枱仲系热辣辣,配埋杂莓一齐食真系超满足😜我哋梗系一样叫咗一杯济州绿茶鲜奶(冻)+士多啤梨红桑子梳打,真心觉得两个人叫咁多嘢食好癫,所以下次真系唔好又眼阔肚窄🤣🤣今次食到真系第二日仲饱紧🤣