2020-02-13 215 浏览
卖点以任饮任食为题的鸡煲放题,仲要唔限时,座位宽阔坐得舒适同朋友吹水够晒自在,今次去咗位于大角咀的Winner Winner Chicken Dinner 食鸡。前菜有腌萝卜,醋云耳,微辣牛肚,好好味又开胃。 四款鸡煲🍲包括芝士鸡煲/南姜鸡煲/养生正气鸡煲/秘制椰香鸡煲,拣左秘制椰香鸡煲,鸡只是细细只的芝麻鸡,一滚起椰香味四溢,有椰子肉,芋头,栗子等配料,足料食得够晒满足。食完鸡煲仲任食火锅料,侍应仲问我地可以试埋其他味的鸡煲,太贴心了。 火锅料配料好新鲜,仲有自家制菊花蜜任饮,食完鸡煲清热解毒的最佳选择。 👍🏻👍🏻因应最近的疫情,餐厅仲贴心地提供酒精搓手液,侍应全部带上口罩好有卫生意识,赞呀!

前菜有腌萝卜,醋云耳,微辣牛肚,好好味又开胃。

前菜

秘制椰香鸡煲