人系中环有间食串烧以鸡做主打 琴晚就特登过海试试佢门口都好有日系 店内位置唔多 一张3边枱围住师傅 叻外有多几张枱 人数大约20人左右摆设都好靓 有酒柜同埋有贴心既位比人挂起大褛话明叫鸟世一 主打就系鸡既串烧 佢既鸡外边食到内脏 大把部位你拣系烤之前店员都会比你影左相先 同埋你都可以要求店员同你介绍唔同鸡部位 再选择 当然唔小得叫番杯生啤配串烧我主要介绍以鸡为主 当然我地都叫左其他好似饭 乌东等等呢个系烧明太子 呢个配搭左青瓜 比你食入去唔会被明太子味道抢晒 而且 夹埋一齐食 就会中和左咸味牛舌系好厚身 仲要完全易咬 爽身 重牛味 值得一试鸡就叫左好几款 头3款系 鸡皮鸡肾同鸡尾鸡皮系劲厚身同好有鸡汁香 鸡肾同牛舌质感都好似 劲爽身脆口 咬落去有声脆到 鸡尾就脂肪感重好多 唔似食紧肉 似食紧鸡腩咁*佢个餐牌真系好正 好似一部古代奏折下边呢三款就系鸡颈肉鸡脚掌同鸡横膈膜鸡颈肉都系肉身多 咬口重 鸡脚掌好特别 睇到成只脚起左肉同皮出黎 食紧鸡脚但烤香脆身 鸡横膈膜都系第一次食 有啲似鸡尾都系脂肪感多啲 肉感小呢款系叫鸡提灯 个外型好似灯笼 其实佢系鸡既输卵管 再加4粒鸡蛋初形 真系好特别.
人系中环有间食串烧以鸡做主打 琴晚就特登过海试试佢

鸡就叫左好几款 头3款系 鸡皮鸡肾同鸡尾

*佢个餐牌真系好正 好似一部古代奏折

下边呢三款就系鸡颈肉鸡脚掌同鸡横膈膜
鸡横膈膜都系第一次食 有啲似鸡尾都系脂肪感多啲 肉感小

呢款系叫鸡提灯 个外型好似灯笼 其实佢系鸡既输卵管 再加4粒鸡蛋初形 真系好特别. 一食入口系爆酱鸡蛋王既感觉 输卵管仲要系好爽 好似鹅肠质感

仲有呢个特别其间限定日本姜汁雪糕 系出奇地好食 姜味好浓小辣 再配埋雪糕奶味 呢个系一个完美既晚餐甜品