餐厅: Tonic
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
同朋友行完朗豪坊之后就上咗顶楼揾左间天幕酒吧饮酒食嘢倾心事,顺便relax下❤️我地叹左:👉🏻✨蜜糖柠檬鸡翼✨呢碟鸡翼应该系我食过最好食嘅蜜糖柠檬鸡翼😍热辣辣嘅脆皮鸡翼炸皮唔厚,肉滑多汁蜜味重,冇乜油腻感之余仲带有好清爽既柠檬香❣️伴碟仲另上左个酸爽带辣,味道比较刺激既黑胡椒梅子酱,蘸上再食感觉会更加有风味😋✨波本威士忌腌生牛胸薄片✨带有阵阵烟熏香气同酒香味既腌生牛胸薄片肉质幼嫩充满弹性,牛味浓郁带甘甜,仲要完全0血腥味,高质🫶✨烟熏番茄辣肉肠汁炒青口500g✨呢碟青口味道鲜美又大碟,份量好足!用嚟炒青口既酱汁融合左番茄既甜香同辣肉肠个个只好有特色、引人注目既辣味;入口香辣惹味,令人精神为之一振 ,攞嚟送酒真系好鬼正😬✨MOON WALKER✨含有新鲜橘子、琴酒、甜橙利口酒同埋柠檬汁杯酒放系太空人造型底座上面真系可爱又吸晴👁️,就连嚿冰都整到成个月球咁,细节好到位,够哂贴合主题🫶。柑橘味主调,口味清新又怡人!✨SKULLY ON FIRE✨用木瓜泥、百香果糖浆、糖醋,百加得151 兰姆酒同拉格啤酒制成上枱个下店员会直接喺杯野上面点火🔥,视觉效果好正,睇到我哋哗一声😍,岩哂打卡👍🏻甘甜醇香既兰

我地叹左:👉🏻

✨蜜糖柠檬鸡翼✨

呢碟鸡翼应该系我食过最好食嘅蜜糖柠檬鸡翼😍

✨波本威士忌腌生牛胸薄片✨

✨烟熏番茄辣肉肠汁炒青口500g✨

呢碟青口味道鲜美又大碟,份量好足!

✨MOON WALKER✨

含有新鲜橘子、琴酒、甜橙利口酒同埋柠檬汁

柑橘味主调,口味清新又怡人!

✨SKULLY ON FIRE✨

甘甜醇香既兰姆酒加入左酸酸甜甜甜既百香果糖浆同清甜嘅木瓜,唔使去度假,热带风情既感觉一下子就有喇🥰

✨Let Me Out✨

入面含有花生、奶油、白兰地、炼乳、柠檬糖浆同牛奶

头啖入口会感受到滑顺浓郁既花生酱香同奶味,跟手白兰地浓烈嘅酒香会再慢慢咁渗透出梨,由浓到烈,小妹感觉好新奇❣️

✨WHITE HAT✨

成份有奇异果汁、黄瓜糖浆、柠檬汁、苹果汁同蛋白泡

味道酸酸甜甜,果香味比洒味更加突出;解腻-流,易入口到不得了🫶

总括嚟讲,呢度d嘢食同嘢饮嘅质素真心好高,环境又正,今晚果然无拣错地点呢🥰

🟦Tonic

📍旺角亚皆老街8号朗豪坊13楼07号舖