招聘中
$60-$75
时薪 (面议)
$60-$75
时薪 (面议)
餐厅: 譚仔雲南米線 (天盛商場)
资讯:

2021-07-30 244 浏览
先讲一讲,我真系唔系谭仔嘅常客。头先落单嘅时候,佢回应我𠮶几句,我真系好似去咗东南亚旅行✈️,完全听唔明佢讲乜嘢😅。真系估唔到,出嚟谭仔食嘢,都系靠一个「信」字,我估佢应该听得明我讲乜,我只系不断喺度唔⋯唔⋯唔。啲嘢嚟到喇,都真系我想要嘅嘢!哈哈😆!🍜 过桥米线,清汤底 $54个汤底都好够味,料都好足。有鱼蛋🐟,牛丸🐂,墨鱼丸🦑,竹笙🎋,火腿🐖,猪润🐽,豆粕🌱,猪肉片🐷,牛肉片🐮,鸡肉片🐔,青菜🍃,同埋韭菜🌿,仲有腐皮,真系多到写都写唔晒。感觉好似啲料仲多过啲米缐添。仲🈶开心嘅系,唔系好识欣赏香葱嘅我,这一碗系冇葱嘅!Yeah!😍 Yeah! 🥰🥢 土匪鸡翼 5️⃣只 $32土匪鸡翼,的确好香,一放低喺枱就逼住要打开2️⃣个鼻哥👃窿。鸡翼外皮煎得竉窿地,窿嘅地方有少少苦👅,呢个都系明白嘅。鸡翼煎得干身,香口,但略嫌唔系腌得够入味。 🥤青柠薏米冰 +$12用纸饮筒,够环保,加1️⃣分俾佢。薏米份量都好多,绝嘅时候薏米排着队咁啜入你个口,薏米本身都有啲甜味,加埋青柠少少酸酸地,都算好饮,夏天饮都好消暑!👍🏼

🍜 过桥米线,清汤底 $54

🥢 土匪鸡翼 5️⃣只 $32