之前去铜锣湾&Element间Habitu,服务同食物都唔算差,点解呢间差咁远?!首先,全餐最合格,系门口接待位姐姐。呢期间餐厅玩转轮盘送优惠,转到乜就有乜送。我转到"order caesar salad 就送你烤鸡做配菜" 。接待姐姐礼貌地带位, 但里面其他服务员,真系行尸走肉咁. 放响台只碟,唔知因乜有挞咖色0野, 卒两卒仲会化开,叫佢"麻烦你换另一只碟俾我丫,唔该". 竟黑面"喵"咀?! okok, 客人应该自己入厨房洗干净/换过只碟 or 吞埋落肚 or 唔用碟食0野 or call 食环署?!Order左caesar salad, 焗蚝菠菜Pizza, 杂菌猪柳 pasta. 焗蚝菠菜Pizza 普普通通, 唔算好味,但未至于要劣评。 杂菌猪柳 pasta,感觉系,求其去一间茶餐厅叫碟白汁蘑菇火腿意粉,将四分一0既分量放入一只特大0既碟入面. Caesar salad D菜, 系食过之中最唔新鲜,咬落去冇爽甜索索声都算,点解会系望落软软地,咬落霉霉地?! 最令人不能接受,系果4件送0既烤鸡topping. 话明送, 都冇乜期望. 每件大约1吋x2吋,薄切. 做appe

Caesar salad D菜, 系食过之中最唔新鲜,咬落去冇爽甜索索声都算,点解会系望落软软地,咬落霉霉地?! 最令人不能接受,系果4件送0既烤鸡topping. 话明送, 都冇乜期望. 每件大约1吋x2吋,薄切. 做appetizer 都算ok. 但系,睇真d, 点解成块标晒烟,条边仲干干硬硬,十足十用微波炉翻叮完,仲要系叮过龙果只咁?!
送都俾d诚意啦,唔该.