是日喺上环上堂,近近地去咗信德中心食lunch,想食汉堡包但系又唔想食麦当劳咁颓,上Openrice发现咗呢间Cafe Okay餐牌有好多唔同嘅汉堡,价钱同坊间专食汉堡包嘅餐厅差唔多,今日好肚饿所以拣咗悍马巨汉堡($75),加$15跟连皮薯条同汽水因为系即叫即整,所以都等咗差唔多十分钟薯条薯条系连皮薯条,唔系一般𠮶啲雪藏薯条,热辣辣脆扑扑,好香口,啱晒我呢d唔怕热气嘅人悍马巨汉堡($75)本来谂住剩系得薯条同汉堡会唔会唔够饱,但系见到呢个悍马巨汉堡之后我就放心,因为真系好巨!两块巨型牛肉汉堡份量十足,肉味香浓,但就有少少干,不过炒过嘅洋葱同杂菌令汉堡包味道更香虽然味道唔算得上系十分好食,但食物热辣辣,同埋惊人嘅份量可以弥补番。如果间唔中想破戒食junk food嘅话,呢度都系一个唔错既选择

因为系即叫即整,所以都等咗差唔多十分钟

连皮薯条
薯条

悍马巨汉堡
悍马巨汉堡($75)

2017-10-11
连皮薯条