2020-03-22
真可惜,咁迟先至知道呢个美食😿最钟意食小锅米线嘅我,一食就爱上😻但可惜下个礼拜就已经要结业啦😿星期六日都唔使排队,叫咗个小窝米线加春卷。个春卷真系唔同南记嘅,好唔同,牛脷酥形状,好有鱼味,好香,大大件,好有口感!!!想一碗加多条春卷都唔得,或者外卖斋春卷都唔得,因为佢哋已经唔够货做唔切😿小窝米线小辣对我来讲已经好辣,辣到出汗,好开胃,辣得来好好好味,啲肉碎同咸菜味。牛丸好弹牙。仲有特别意外惊喜嘅就系炸鱼皮!!!非常之新鲜爽脆!!! 浸入汤仲会有沙沙声,不得了,正!!!太可惜了咁迟先发现,琴日食完今日忍唔住再嗌外卖食,好可惜香港咁好嘅美食咁快就唔再做😿
牛丸好弹牙。
个春卷真系唔同南记嘅,好唔同,牛脷酥形状,好有鱼味,好香,大大件,好有口感!!!想一碗加多条春卷都唔得,或者外卖斋春卷都唔得,因为佢哋已经唔够货做唔切。
牛丸好弹牙。
太可惜了咁迟先发现,琴日食完今日忍唔住再嗌外卖食,好可惜香港咁好嘅美食咁快就唔再做。