2005-03-31
个食家走宝啦...话说我上次食完lunch set觉得好好,今次约埋班fd一齐去食~ 我o地七个人,都叫左几多野食:appetizers 特色咖哩角($38)-系三只大大只o既咖哩馅饼,可以分俾七个人都冇问题~ 皮香馅靓,good~薯仔沙律($24)-味道比想像中丰富好多,又有特色,好食~main courses烤羊肉卷($59)-嗜食羊o既我当然要系咁叫羊啦~ 烤羊肉卷(x4)系用铁板烧o既,上菜时仲好热辣辣,不过味道冇想像中好bor~特色咖哩鸡($58)-要叫middle,都唔系好觉有辣味,我觉得普通~免治羊肉($63)-呢样反而几辣,羊肉好香我好钟意呀~ 香烧鳝条($88)-又系铁板烧,d鳝条(x5)又肥美又入味,劲好食o既一道菜~ 虽然贵少少,但绝对系物有所值~炒杂菜($38)-简简单单已经好好食~油酥饼($20)&Naan($18)-做得好好,配搭咖哩好正~最后,老板仲好好人咁送左七客Indian cheesecake做dessert~ 劲甜,o岩我~ 埋单$500唔驶,太抵~ 间餐厅又再次装修啦,真系唔知佢赚乜? ^^"
appetizers
薯仔沙律($24)-味道比想像中丰富好多,又有特色,好食~
main courses
免治羊肉($63)-呢样反而几辣,羊肉好香我好钟意呀~
炒杂菜($38)-简简单单已经好好食~