分唔清人手不足定系员工手脚慢,由拎飞开始就感受到效率好低。舖外睇到店内都多吉位。但都系企左系门外10分钟等佢叫飞…埋到位台面湿湿地,櫈有水既,可能上一张台倒泻水。叫个员工过黎清一清,清完都系湿既,仲要条毛巾劲臭。佢系有d 装修既,但完全弥补唔到。自己抹完櫈呢就准备下餐具,又系湿湿地,有d 仲要有水既。重点,又系臭既。咁都坐低左,食埋野食睇睇如何啦。QRcode 落完单,佢用机械人送餐几新潮既(但又收加一?) 叫左个冬阴公河粉,好难食,汤底淡似系开粉,河粉难食到唔识形容,我系屋企渌过公仔面都好食过佢10倍,仲要唔平架㖞,成旧水。除左碗粉,仲叫左个肉碎饭,上菜睇落好似唔差,一放入口,真系_左出声,只味就系豉油加肉碎,泰式呢?总结:中哂伏,佢俾钱请我食都唔会入黎食呀。大家唔信既可以俾成旧水入黎试下伏
分唔清人手不足定系员工手脚慢,由拎飞开始就感受到效率好低。

舖外睇到店内都多吉位。但都系企左系门外10分钟等佢叫飞…