餐厅: 羊滋味
资讯:

2024-03-10 129 浏览
*真实食评*枝竹羊肉煲:招牌系羊滋味..啲羊又韧又嚡,真系吓亲,仲话系主打食羊,对其他食物都冇期望🙃🙃🙃烧椒皮蛋:味道正常,可以。牛肉饼:个饼皮厚过砖墙,再加上碎湿湿嘅咸味牛肉碎口水鸡:叫左半个钟都仲未上到菜,问待应系咪漏单?答我整紧,整紧,整紧,一路整紧整到咁难食!!食鸡皮包骨👎🏼👎🏼👎🏼唔食喇,埋单走..服务:长髪女待应,问佢拎个餐牌嚟睇,叫我自己QR code睇。同埋食羊腩煲都提供两只碗俾我吖……唔开口问都冇😏枱面赠送一樽酸萝卜小食系比客人自己夹的,听见隔篱枱问侍应应该用乜嘢夹起萝卜,侍应答有个夹子的,客人答没有夹子,长发女侍应答:「可以用你自己个匙羹」
*真实食评*

枝竹羊肉煲:

烧椒皮蛋:
味道正常,可以。

牛肉饼:
个饼皮厚过砖墙,再加上碎湿湿嘅咸味牛肉碎

口水鸡:
叫左半个钟都仲未上到菜,问待应系咪漏单?

服务:

枝竹羊肉煲