2018-01-03 1464 浏览
越谂越唔抵....再三考虑后决定要劣评。想食好耐,满心期待,以为呢个价钱,又似乎好评如潮,水准一定有返咁上下,唔会差得去边。坐低点餐,点点下...未点完就走左去招呼另一枱熟客嗌咗一轮终于有另一位服务员落单。平均一个餐$100,沙律/汤要加$20,热coffee latte加$20,冻嘅再贵啲。都唔紧要,来得就预咗食豪啲、食好嘢。来到2碟碟头饭咁嘅样,睇落同对面三和栈根本一样。𠮶几条菜,我直头怀疑系晏昼喺三和栈外卖食剩嘅。你起码都俾蕃茄、车里茄之类做伴菜,都似样啲啊⋯⋯ 外观其次,味道又点呢?牛系ok嘅唔错,羊腩好普通...真系太普通。整体味道唔算差,系好普通啰,完全唔值呢个价钱最后食哂先上2杯疑似系即冲嘅三花热朱古力,而且味道较淡...难怪冇乜客人,9点左右得返我一枱就赶收工,马上收钱赶我哋走了。中伏,好后悔。
越谂越唔抵....

坐低点餐,点点下...未点完就走左去招呼另一枱熟客
嗌咗一轮终于有另一位服务员落单。

中伏,好后悔。
羊腩