2018-06-22 1682 浏览
话说今日父亲节,一心想开开心心买个蛋糕庆祝。完完全全比呢间蛋糕铺破坏晒之前都有帮衬过呢间几次整蛋糕,不过呢一次经历,我以后唔会再帮衬佢。有图有真相,冇做假。真系好嬲,有向佢表示不满,佢既回覆字眼有,但文字间完全感受唔到有任何歉意,下次一定唔会帮衬佢下面果张图系佢既版,上面果张系制成品,完完全全货不对版。仲有!!!! 佢间店整蛋糕冇公价架,不禁讲句,心情好就卖平d比你去佢铺面问价,佢话$300/1磅,之后过左2日,系wtsapp落单再问佢价,佢话$350/1磅。咁有性格既铺头,真心要成日去问下价可能会有1次系$50/1磅呢希望大家可以知道下呢间野有几特别P.S. openrice要我改内容,大家谂下最后文章既深层内容啦

有图有真相,冇做假。真系好嬲,有向佢表示不满,佢既回覆字眼有[唔好意思],但文字间完全感受唔到有任何歉意,下次一定唔会帮衬佢

下面果张图系佢既版,上面果张系制成品
,完完全全货不对版。

可能会有1次系$50/1磅呢

希望大家可以知道下呢间野有几特别