2024-07-11 291 浏览
最近天气太热🥵要揾个地方坐低饮下嘢 就search到呢间 #barandrestaurant 好开心呢间有 #happyhour时段优惠 🤩星期一至日 5️⃣3️⃣0️⃣-8️⃣0️⃣0️⃣pm 所有饮品一律特价💲4️⃣8️⃣一杯惠顾任何正价饮品一杯,即可以优惠价💲1️⃣0️⃣加购每日新鲜生蚝一只🦪咁抵 一坐低即刻嗌咗一人一杯嘢饮 我哋嗌咗LOL Mango🥭有薄荷🌱芒果🥭热情果😍好fresh好解渴 大推👍Kennedy Cranberry Sorglychee🍹有蔓越莓🍓荔枝🎈同爆炸糖💥个口感几好玩 不过都系钟意第一杯多啲😋我哋食咗香酥炸鱼手指配他他汁(4条)🐠味道几好 个炸鱼手指几淋 唔太热气嘅感觉😆配埋他他酱 不错😌黄金蛋黄鸡软骨🍗好好味🤩每粒都好有咸蛋黄味🍳而且啲鸡软骨都大粒🥰香脆避风塘小酥肉🥩呢个又系好正🙌几惹味 好啱送酒!烧鸡泡鱼干🫧呢个都系正常水平 饮酒必备小食白汁蘑菇海鲜狗仔粉 配香煎带子🐶呢个大赞🌟🌟本身啲狗仔粉已经每条都挂晒汁 又烟韧 再加埋啲辣菜𫗦🌶️成个层次升华晒💫加埋煎到啱啱好嘅带子😚😚绝对系可以encore嘅餐厅!每样嘢都咁好食 真心推介大家嚟试!

好开心呢间有 #happyhour时段优惠 🤩

咁抵 一坐低即刻嗌咗一人一杯嘢饮 我哋嗌咗

我哋食咗

香脆避风塘小酥肉🥩呢个又系好正🙌几惹味 好啱送酒!

烧鸡泡鱼干🫧呢个都系正常水平 饮酒必备小食

每样嘢都咁好食 真心推介大家嚟试!
  • 白汁磨菇海鲜狗仔粉