2023-09-28
#旺角美食 #何文田美食 真心高质 #居酒屋 🏮@izakaya.ozu 同朋友 #庆生 揾咗呢度 静静地又舒服嘅 #小店 😌我哋嗌咗海胆手卷🍣真惊为天人🤩好好味 完全唔腥 好新鲜😍🥰#刺身 🪡帆立贝⛵️#三文鱼 🐠深海池鱼🐟味道都好鲜甜😚最钟意深海池鱼😋#安格斯 #牛肉 汤#乌冬 🥩个汤好浓味 乌冬就好Q弹有咬口 牛肉亦好滑😻😻好味呀青柠 #鸡胸 肉 #沙律 🥗平时好惊啲鸡胸肉好入口好惊喜 好嫩滑😽😽调味都唔错 不过有生洋葱 唔食嘅朋友就要留意啦🫶🏻重头戏嚟啦‼️话明庆生梗系要有#蛋糕 🎂店舖会免费送上一个 #寿司 蛋糕🍰好靓呀😍而且唔会因为系送质素就参差 舖满三文鱼 鱼子同𫠒红鱼🐟🐠🐡店员重会好贴心帮手影相📸️冇谂过误打误撞揾到间咁高质嘅居酒屋 大家都可以试下😙📍 小津居酒屋旺角梭桠道6B号荣英大厦地舖#美食 #香港 #香港美食 #hkig #hk #ig #foodie #foodies #foodstagram #何文田 #旺角 #日式 #日本 #日本料理
真心高质 #居酒屋 🏮@izakaya.ozu
同朋友 #庆生 揾咗呢度 静静地又舒服嘅 #小店 😌