2016-06-13 5400 浏览
平时返工,美式、日式、中式、港式餐厅就食得多,今次去食东南亚菜呢间餐厅有印度、泰国、越南菜拣,唔怕拣唔啱呢个系佢个lunch set,包一个前菜、一个主菜同一个甜品~~前菜拣左猪颈肉串烧同炸虾饼,猪颈肉有少少辣,肉质嫩滑,炸虾饼非常弹牙!主菜我一见到蚬就心心眼,但见佢写住香椒膏就有d淆底,因为我唔算系食得辣嘅人。咁就问下侍应啦,佢就话系sweet spicy唔会太辣。(睇下食完有几多蚬壳)呢个意粉真系唔系好辣,而且非常香!非常惹味!仲要好足料!平时食嘅一定无咁多蚬~~而且d蚬洗得几干净,无沙!个餐就无包饮品嘅,我就试左杯Mango Lassi,其实就类似芒果乳酸咁,但佢比较杰身,而且有种印度风味,几特别嘅最后甜品系朱古力蛋糕,食完辣野再食下甜野中和下~~整体黎讲,食物质素很好,环境服务也不错~~唯一要改善嘅系上菜速度,lunch time只有一个钟嘅话,就可能食唔切喇~~
呢间餐厅有印度、泰国、越南菜拣,唔怕拣唔啱

(睇下食完有几多蚬壳)

最后甜品系朱古力蛋糕,食完辣野再食下甜野中和下~~

整体黎讲,食物质素很好
~~