2022-04-09
Lunch hour 去到见到好多人排队等紧落单, 店员都通知要等15-30分钟. (事后先见到原来可以预先打电话落单T.T)但唔紧要附近都有啲舖头可以行下等野食. Hero's Friday 既天花真系整到好似hero's 漫画咁. 拎完再行返公司开餐!!!小妹叫咗双层芝士汉堡, 汉堡包超级足料, 值得推介, 芝士, 生菜, 蕃茄, 酱汁再加上牛肉味爆浓郁既汉堡. 真正既真材实料! $70可以食到高质汉堡包, 抵食, 味道比预期更加好食.朋友仔叫咗猪柳蛋班堡, 都好有惊喜, 系香港冇乜见过Pancake 版既汉堡包. 未食之前, 我仲笑佢Pancake 同咸既野唔夹, 但一见到卖相咁靓就忍唔住食咗啖. 发现微微甜既pancake 同个炒蛋超夹!!! 超香蛋味! 好好味! 好值得试!Hero's炸鸡粒, 就喺朋友推介必食既小食. 鸡粒大大旧. 炸得岩岩好. 我哋就拣咗个招牌, 店员话会有微微辣味. 但入口冇辣味, 但好夹个炸鸡粒, 一直食唔停! 跟餐仲叫咗甜薯薯条, 蕃薯薯条味道甜甜地, 每条薯条咬开都叫到橙黄色既蕃薯! 比起普通既蕃薯, 少数餐厅有呢款薯条食. 冻柠檬茶(+$2)
但唔紧要附近都有啲舖头可以行下等野食.
$70可以食到高质汉堡包, 抵食, 味道比预期更加好食.
冻柠檬茶(+$2) 汽水就无乜特别😂 总结所有野食既份量都好大份, 食到超级饱, 真心推介. 下次要叫佢小薯条了....